VIP kort

När du köper produkter av mig från Rosenserien och Chokladserien så få du ett gratis VIP kort. I detta kort samlar du stämplar och när kortet är fyllt får du välja två valfria produkter. Kortet är ej tidsbundet. Detta är en förmån som endast finns hos terapeuter.

Presentkort

Kanske vill du uppvakta någon du tycker om? Eller köpa ett presentkort till dig själv för framtida behandlingar. Försäljning av presentkort på valfri behandling eller summa sker på salongen,via mail, sms, eller ring så ordnar jag det. Presentkortet kan skickas till dig per post om du inte har möjlighet att besöka mig. Presentkortet gäller 6 månader från inköpsdatum. 

Hudvårdskväll/eftermiddag (finns ej just nu men återkommer)

Här har du möjligheten att få umgås tillsammans med dina vänner och få lära er om hur du sköter den dagliga hudvårdsrutinen och få lära er lite om huden. Ni får även prova på ekologiska produkter från Rosenserien.

Du som värdinna bjuder in 3 vänner och som tack för det så bjuder jag dig på en  liten ansiktsbehandling  som  bokas in vid ett annat tillfälle. Du får även en värdinnegåva där du får välja en produkt från Rosenserien.

 Ni kommer att få göra en hudrengöring som innefattar rengöring, peeling, mask, fukt och ögonkräm. Jag gör en hudanalys för att sedan kunna rekommendera de bästa produkterna just för din hud typ.  

Vid detta tillfälle finns det möjlighet att köpa produkter om man vill. Du får 20% rabatt på produkterna. Det finns ett litet och ett stort startpaket. Det kommer jag att visa för er.  Jag bjuder på frukt, choklad, kaffe/te. 

Pris 125 kr
 

Välkommen till en rolig och trevlig stund tillsammans med mig och dina vänner och bekanta er med ekologiska produkter!